mobiel:  0652 71 79 14      email:  info@glasfolie-specialist.nl

Projecten

content 000

De glasfoliespecialist!

Onze naam zegt alles; wij zijn de glasfoliespecialist en gespecialiseerd in het aanbrengen en verwijderen van hoogwaardige glasfolies.


Ter plaatse!

Elk pand, elke gevel, deur, raam of lichtstraat heeft zijn eigen karakter.

Voor het uitbrengen van de juiste prijs kijken wij graag altijd even ter plaatse. Staat ‘het object’ aan de zonkant, hoe is de spiegeling van de buren, wat is de huidige conditie van het glas en de staat van de totale raampartij.

Wilt u advies en een perfect passende oplossing?


Neem vrijblijvend contact op met George Eblé.

Jarenlange ervaring garandeert u altijd het juiste advies,.. een uitgekiende inkoop en verwerking garandeert u altijd de scherpste prijs,.. en de kwaliteit van onze folies garandeert u jarenlang een tevreden gebruik!


15 jaar garantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan krijgt u te maken met onze service, deze is net als onze folies veelbesproken, sterk krasbestendig en heeft een lange levensduur. Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 10 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.


logoos organisaties
• Advies


We bekijken graag de montagesituatie. Zo kunnen wij u adviseren wat mogelijk is (maar misschien wel veel belangrijker,..) wat ook echt niet kan in uw situatie!

• Snelheid


U krijgt een gedegen advies, we zenden per omgaande een overzichtelijke offerte en het werk wordt op korte termijn uitgevoerd.

• Kwaliteit

Al onze folies voldoen aan de gestelde Europese en TUV normen en eisen en zijn voorzien van 3 tot 10 jaar volledige garantie.

• Uitstekende prijs

Door directe inkoopkanalen en onze no-nonsense mentaliteit bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

• Betrouwbaar

Voor ons geldt: afspraak is afspraak, prijs is prijs en,..
eventuele problemen lossen wij direct op!

• Totaalleverancier

Wij bieden bedrijven én particulieren dé totaaloplossing voor hun glasfolie / raamfolie / stickers en belettering.

• Altijd in de buurt

Wij monteren door heel Nederland, dus ook bij u!


Logoos foliemerken15 jaar garantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan krijgt u te maken met onze service, deze is net als onze folies veelbesproken, sterk krasbestendig en heeft een lange levensduur.

Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 15 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.

Bel ons!

Glasfoliespecialist Eblé
Dahliastraat 24
2685 XX POELDIJK 

Mobiel: 0652 71 79 14

Email: info@glasfolie-specialist.nl