mobiel:  0652 71 79 14      email:  info@glasfolie-specialist.nl

Projecten

decoratiefolie en banners


Het pand van Morgenstond staat op een geweldige zichtlocatie. De organisatie bestaat 75 jaar en omvat een tandartspraktijk met zes tandartsen en een studio voor tandtechniek.

Projectbureau PRO6 ontwikkelde voor beide bedrijfsonderdelen een aansprekende uitstraling met pakkende slogan[s]. Deze visuals worden gebruikt op de bedrijfsauto's, de nieuwe website, Facebook en op het pand voor een betere herkenbaarheid. 

Gebruikte materialen:

** geprinte combinatie van transparant en etsfolie
** geprinte witte folie
** banners op Briomesh - bevestigd met span-elastieken
  


Op vrijdagmiddag en zaterdag!

Voor ons was het van belang dat de verschillende werkzaamheden, waarbij een hoogwerker absoluut noodzakelijk was, buiten openingstijden zouden plaatsvinden. Zo zouden de klanten niet gehinderd worden.

Van het hele pand is de oude belettering verwijderd en zijn er verschillende nieuwe afbeeldingen aangebracht. Deze uitingen komen ook weer terug op de nieuwe website en op Facebook.

Aan de hoeken van het pand werden twee grote doorkijk-banners [12 m2] aangebracht en aan de binnenkant van de entree op de begane grond kwam een gespiegelde print op ets-folie. 

Het werk werd perfect binnen de geplande uren uitgevoerd.

TOP jongens!        


Dhr. Rob van Holstein 
 - projectmanagement PRO6 marketingcommunicatie     

 

Zon & UV werende folie


Op deze Golfvereniging in Zoelen is een prachtige serre met daglicht dak. Echter op zonnige dagen kon er - door de opgeslagen stralingswarmte - geen gebruik van worden gemaakt.

Door het aanbrengen van zonwerende glasfolie is het nu aangenaam lunchen en borrelen terwijl de bezoekers ongestoord naar de baan kunnen kijken. De gebruikte folie heeft een reductie van meer dan 60% op de instralende warmte.

Gebruikte materialen:

** Dakglas - Sterling 35%
** Gevelglas - LX 70


Snel gereageerd en keurig netjes aangebracht!

Je denkt er eigenlijk pas weer aan als de zon hoog aan de hemel staat. Want die mooie serre in de winter wordt een broeikas in de zomer. Na het eerste contact werd er zeer snel gereageerd, binnen drie dagen werd er opgemeten en stond de offerte op de mail.

Een goede prijs met een goede aanbeveling gaf ons de aanleiding de opdracht door De glasfoliespecialist te laten aanbrengen. Binnen een week was alles geregeld en konden we weer gewoon gebruik maken van een koele serre.

Dhr. van Laarhoven 
 - penningmeester & Vice-voorzitter Golfvereniging de Batouwe.      

 

15 jaar garantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan krijgt u te maken met onze service, deze is net als onze folies veelbesproken, sterk krasbestendig en heeft een lange levensduur.

Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 15 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.

Bel ons!

Glasfoliespecialist Eblé
Dahliastraat 24
2685 XX POELDIJK 

Mobiel: 0652 71 79 14

Email: info@glasfolie-specialist.nl