mobiel:  0652 71 79 14      email:  info@glasfolie-specialist.nl

Projecten

zonwerende folie

De voordelen van zonwerende folie?

* temperatuurdaling van vijf tot acht graden in de zomer

* besparing op de energiekosten [ luchtbehandeling/arco ]

* korte terugverdientijd [ 2,5 jaar ]

* bijna volledige afbreking infraroodstraling en ultraviolet licht

* duurzaamheid van circa 20 jaar


De makelaar zegt 'Ja,. u pand staat nu eenmaal op de zon!?' 

Gewoon glas wordt door het aanbrengen van speciale folie zonwerend glas dat uitermate geschikt is aan de zonzijde van o.a. kantoorgebouwen, fabrieken, woningen, musea, kerken en andere openbare gebouwen. Maar ook in computerruimten, tuinkamers, of ruimten waar o.a. beeldschermen, aquaria of kinderbedjes staan is deze toepassing perfect geschikt.

Maar denk ook aan die glaspartijen waar conventionele zonwering niet toepasbaar is zoals: dakramen, lichtstraten en daglichtkoepels (zowel horizontaal als diagonaal) en serres, zomerhuisjes, caravans en pleziervaartuigen.


Vraag hier vrijblijvend een offerte!


Zonwerend

Zonwerende folie is er in verschillende soorten en dient verschillende doelen. De meest bekende is de spiegelende folie op de grote kantoorpanden. Door het reflecteren van de warmtestralen blijven deze panden veel koeler en het binnenklimaat optimaal werkzaam.

* Moderne technieken zorgen voor betere folies. Minder spiegelend, beter door-zichtbaar en toepasbaar op HR++ glas. Onze folies stoppen de UV straling met 90%. Onze folies reduceren de warmte met ruim 55%. Onder iedere invalshoek, speciaal in het voor- en najaar, houden de zonwerende folies de hoog- en laagstaande zon buiten.


15 jaar garantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan krijgt u te maken met onze service, deze is net als onze folies veelbesproken, sterk krasbestendig en heeft een lange levensduur.

Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 15 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.

Bel ons!

Glasfoliespecialist Eblé
Dahliastraat 24
2685 XX POELDIJK 

Mobiel: 0652 71 79 14

Email: info@glasfolie-specialist.nl