mobiel:  0652 71 79 14      email:  info@glasfolie-specialist.nl

Projecten

privacy folie - particulier gebruik

Dit zijn de voordelen van privacyfolie!

* optimaal effect tegen geringe kosten!

* inkijkbeperking combineren met:

   - verfraaiing van het glas

   - afbreking van lichtschittering

   - tegenhouden van zonnewarmte

   - tegenhouden van ultraviolet licht


"Zo zie je me,. zo ineens niet meer!"

Spreken we over privacyfolie weet niet iedereen direct waar we het over hebben. Maar als we zeggen gezandstraald of etsfolie dan zegt u zeker JA! Een bestaande glasgevel of raam-, of deurpartij krijgt door het aanbrengen van deze folie een geheel ander uiterlijk. Naast voldoende daglicht zorgen grote raampartijen ook voor ongewenste inkijk van het inbrekersgilde. Hiervoor zijn deze speciale folies ontwikkeld, deze halftransparante folies zijn er in diverse tinten en door het gebruik van volledig computergestuurde snijplotters is elke gewenste vorm mogelijk. Stippen, blokken of strepen in alle soorten en maten. Maar ook logo’s, teksten en beeldmerken. Alles kan! Privacyfolie wordt altijd op maat geproduceerd en aangebracht.


Vraag hier vrijblijvend een offerte!


Waar wordt het gebruikt?

Deze folie wordt aangebracht op plekken die meer privacy nodig hebben: een kantoorruimte aan de gang, de badkamer, een voordeur, keukenraam etc.  Daarnaast leent deze folie zich ook voor het uitsnijden van uw bedrijfslogo of beeldmerk waardoor de uitstraling van een gebouw of kantoor wordt opgewaardeerd. 

Daarnaast is deze folie ook geschikt om op te printen en dat geef het unieke uiterlijk van een modern glas-in-lood-raam. In combinatie met het uitsnijden van een patroon ontstaat zo de mooiste vorm van raambedekking.

Het grootste voordeel van deze folie boven het traditioneel etsen of verzuren zijn de kosten en een veel grotere keuze uit aan te brengen vormen en effecten dan bij het traditionele zandstraal proces.


Hier komt u bijna altijd privacyfolies tegen:

* kantoren, bespreekkamers, koffiecorners, wandelgangen, directiekantoren

* ziekenhuizen, doctor-, tandarts-, en fysiopraktijken, behandelkamers

* bestelbussen, limousines, ambulances, politieauto's

* computerruimten, controlekamers, opnamestudio's

* sportzalen, dansstudio's, fitnessruimten

* supermarkten, warenhuizen, kassaverdeelpunten, kleedkamers 

* Woonunits, geschakelde laagbouw, bungalows


Speciale toepassing

Voor heel speciale toepassingen als ambassade, overheidsgebouwen en douaneruimten kan er gebruik worden gemaakt van een combinatie van een spiegelende folie [voor een onbelemmerd uitzicht naar buiten] en een gematteerde uitvoering [voor inkijk- en uitzichtbelemmering]. Voor het beste resultaat moet de lichtsterkte in de af te schermen ruimte minder zijn dan erbuiten.


15 jaar garantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan krijgt u te maken met onze service, deze is net als onze folies veelbesproken, sterk krasbestendig en heeft een lange levensduur.

Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 15 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.

Bel ons!

Glasfoliespecialist Eblé
Dahliastraat 24
2685 XX POELDIJK 

Mobiel: 0652 71 79 14

Email: info@glasfolie-specialist.nl