mobiel:  0652 71 79 14      email:  info@glasfolie-specialist.nl

Projecten

de Glasfolie specialist

De folies van uw glasfoliespecialist

Wij garanderen u jarenlang een tevreden gebruik van de aangebrachte folies, want deze zijn sterk krasbestendig en met een lange levensduur. Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 10 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.

Elk pand, elke gevel, deur, raam of lichtstraat heeft zijn eigen karakter. Voor het uitbrengen van de juiste prijs kijken wij graag altijd even ter plaatse. Staat ‘het object’ aan de zonkant, hoe is de spiegeling van de buren, wat is de huidige conditie van het glas en de staat van de totale raampartij. Om uw elektronische aanvraag te bespoedigen kunt u ook foto's van het object mailen naar onderstaand emailadres. 

Wilt u meer advies en/of een perfect passende oplossing?

Neem dan vrijblijvend contact op met George Eblé.


Wij werken en leveren onder de normen en regels van het Keurmerk Glasfoliespecialist., zijn in het bezit van het certificaat 'Hoogwerker' en aangesloten bij het VCA en Samen Veilig ondernemen.
 

Logoos admin
 
  

Wij gebruiken de hoogwaardige folies van: 

logoos van foliemerken

Link: 3M glasfolies

Link: Hanita Coatings window films

Link: Hexis folies

Link: SolarGard window films

15 jaar garantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan krijgt u te maken met onze service, deze is net als onze folies veelbesproken, sterk krasbestendig en heeft een lange levensduur.

Ervaring leert dat folies die 15 jaar geleden zijn geplaatst nog steeds voldoen! Wij geven dan ook zonder blikken of blozen 15 jaar garantie op van binnen geplaatste folies.

Bel ons!

Glasfoliespecialist Eblé
Dahliastraat 24
2685 XX POELDIJK 

Mobiel: 0652 71 79 14

Email: info@glasfolie-specialist.nl